Kraakvers en uit de regio

Boerderijwinkel Dijklandhoeve

De boerderijwinkel Dijklandhoeve is een boerensupermarkt in het noordwestelijk deel van Zwolle.   Je vindt de winkel naast de Middelweg, op wandel- en fietsafstand van de wijken Aa -landen, Holtenbroek en Stadshagen.

In de winkel wordt het complete versassortiment verkocht van de boeren van de Stadslanderijen; groente, fruit, aardappelen, vlees, kaas, eieren en zuivel.

Naast de versproducten verkopen we (biologische) droogwaren, zoals pasta, rijst, crackers, peulvruchten, muesli’s, noten, broodbeleg, kruiden en specerijen. En natuurlijk mogen de versnaperingen niet ontbreken zoals chocolade, koek, chips en bier.

Het gezicht van de winkel

Sinds 1 januari 2021 is De dijklandhoeve onder beheer van Boerderij De Huppe.

Het gezicht van de winkel is Suzette Timmerman, zij is natuurvoedingskundige en heeft de laatste 10 jaar ervaring opgedaan bij verschillende natuurvoedingswinkels.

Streekproducten

In de winkel zijn ook een aantal streekproducten te vinden van lokale ondernemers; bier, aioli en honing uit Zwolle, koffie en thee uit Kampen en een groot assortiment van Heerlijk uit de Streek uit ‘s Heerenbroek, van cakemixen tot tokkelroom tot soep.

Kom gerust eens langs voor een bezoek aan onze boerderijwinkel met een mooi assortiment (biologische) voedingsmiddelen!

Openingstijden

Boerderijwinkel Dijklandhoeve

Donderdag 12.00-17.00 uur

Vrijdag 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 10.00-15.00 uur

winkel@stadslanderijen.nl
Luttekeweg 1, Zwolle
www.stadslanderijen.nl/boerderijwinkel