Veelgestelde vragen

Dat is helaas niet mogelijk. Wij werken met een account zodat je altijd je bestelling zelf kunt beheren. Het afleveradres, de bestelde artikelen en eventuele vaste producten kun je in je account beheren. Je kan er uiteraard wel voor kiezen, je order eenmalig te laten leveren.  

In je eigen account onder het kopje bestellingen > vaste producten kun je wekelijks je vaste boodschappen aanpassen. Heb je even geen zin in yoghurt of zit je vriezer nog vol, dan kun je eenvoudig je lijstje wijzigen. Je bestelling wordt automatisch opgeslagen na je mutatie. Producten uit je winkelmandje waarvan je geselecteerd hebt dat je deze elke week of twee weken zou willen komen na afronden van je bestelling automatisch bij je vaste producten te staan.

 

In je account onder het kopje bestellen, vind je je eerstkomende levering. Dit zijn zowel je vaste producten als je los bijbestelde producten. Op de pagina eerstkomende levering kan je vaste producten voor deze week nog muteren.

Stel je krijgt deze week eieren omdat dat een vast product van je is, maar je hebt er thuis nog genoeg. Dan kan je ze op deze pagina de eieren verwijderen, je haalt ze alleen voor deze bestelling dan weg. De eieren blijven wel staan bij je vaste producten, zodat ze de volgende keer gewoon weer in je mandje zitten.

 

De besteldeadline is op maandagochtend 10:00 uur. Daarna gaan wij je boodschappen bestellen bij onze lokale leveranciers, zodat we ze einde van de week bij jou kunnen bezorgen. Heb je vaste producten op je boodschappenlijstje staan, dan worden deze automatisch meebesteld.

Zeker niet, je bent vrij om te bestellen wanneer het jou uitkomt.

Dat kan gebeuren. Het kan zijn dat het product tijdelijk niet leverbaar is. Neem contact met ons op dan kunnen wij bekijken wanneer het product weer leverbaar is.

Tijdens het afronden van je eerste bestelling wordt om je IBAN-gegevens gevraagd. Hiermee geef je toestemming aan de Zwolse Stadslanderijen om het verschuldigde bedrag automatisch te incasseren. We incasseren in de week nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Wij bezorgen momenteel één keer per week op vrijdag vanaf 15.00 uur. We bezorgen momenteel alleen in het postcodegebied van Zwolle (8000 tot 8045). Komt dit niet goed uit, kies dan voor ophalen bij één van onze afhaalpunten.

De Zwolse Stadslanderijen stelt wekelijks samen met haar leveranciers het groentepakket samen. We streven naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod, seizoensgebonden en heerlijk vers. Elke woensdag lees je op de website (voor klanten) wat er die week in het pakket zit. Ook lees je dit in onze wekelijkse herinneringsmail.

Onze vleespakketten worden samengesteld volgens het kop-staart-principe. Dat betekent dat we niks weggooien! Neem je een vleespakket bij ons af dan krijg je een prachtige mix van alles wat een rund en/of varken te bieden heeft. Zo eet je de ene week biefstuk, ribeye en hamburgers en de andere week stoofvlees, gehakt of een karbonade.

Je vindt op de website terug wat er per kwartaal in het pakket zit.

Overzicht Vleespakketten:

Alleen Rundvlees

Bio Rund 2p (3 maaltijden) : Dit is een vleespakket genoeg voor 3 maaltijden voor 2 personen.

Bio Rund 3p (3 maaltijden) : Dit is een vleespakket genoeg voor 3 maaltijden voor 3 personen.

Bio Rund 2p (6 maaltijden) : Dit is een vleespakket genoeg voor 6 maaltijden voor 2 personen.

Bio Rund 3p (6 maaltijden) : Dit is een vleespakket genoeg voor 6 maaltijden voor 3 personen.

Mix Rund / Varken

Bio Rund/Varken 2p (3 maaltijden) : Dit is een vleespakket genoeg voor 3 maaltijden voor 2 personen.

Bio Rund/Varken 3p (3 maaltijden) : Dit is vleespakket genoeg voor 3 maaltijden voor 3 personen.

Bio Rund/Varken 2p (6 maaltijden) : Dit is een vleespakket genoeg voor 6 maaltijden voor 2 personen.

Bio Rund/Varken 3p (6 maaltijden) : Dit is een vleespakket genoeg voor 6 maaltijden voor 3 personen.

Als je even geen inspiratie hebt, kun je op onze recepten pagina heerlijke gerechten vinden voor de geleverde groenten of vleesproducten.

Graag zelfs! Je mag je recepten opsturen naar bestellen@stadslanderijen.nl het liefst met een mooie foto erbij van het eindresultaat! Heb je op- of aanmerkingen over een recept? Laat het ons even weten, dan passen we het direct aan op onze recepten pagina

Wij berekenen het statiegeld op statiegeldflessen van onze leveranciers niet door aan jou. Het verrekenen is namelijk erg bewerkelijk. Wij betalen zelf het statiegeld aan onze leveranciers en vertrouwen erop dat je de statiegeldflessen altijd weer bij ons inlevert. Je kan de (glazen) flessen inleveren bij de bezorger of op één van de afhaallocaties. Op de plastic flessen zit geen statiegeld.

De boodschappen worden geleverd in zwarte klapkratten. Deze kratten zijn eigendom van de Zwolse Stadslanderijen. Kom je je bestelling ophalen op één van onze boerderijen, vergeet dan je boodschappentas niet. Bezorgen wij je boodschappen aan huis, dan kun je je boodschappen gelijk uit het krat halen zodat de bezorger het krat gelijk mee terug kan nemen of als je vaste klant bent wisselen we de krat wekelijks om. Kies je ervoor om de krat te houden, komt de krat binnen een maand van levering niet terug omdat je bijvoorbeeld niet meer besteld hebt, dan brengen wij € 3,90 in rekening voor het statiegeld.