Telen naast de stad, opeten in de stad

Wij zetten onze groenten, fruit, vlees, kaas, eieren, zuivel en bloemen rechtstreeks af op de stad Zwolle, Onze keten is zo kort en lokaal mogelijk.
De lokale ondernemers en het foodonderwijs, zoals de slagersvakschool SVO, worden nauw betrokken.  Lokale winkels, slagers en chefkoks van de plaatselijke restaurants verwerken en bereiden onze producten. Misschien ben je erlangs gefietst of gewandeld toen die heerlijke boontjes nog in de grond stonden of die koe nog graasde in de wei! Je voelt je weer deel van de cirkel van het leven.

Je weet bij ons altijd wat je eet!

Afgelopen najaar werden de eerste dieren geslacht en bereid door de chefkok van restaurant In den Hoofdwacht op de Grote Markt te Zwolle. Groei en verzorging, voer, verwerking, transport en bereiding vonden allemaal plaats binnen een straal van 15 kilometer rond de stad.
Bij de Zwolse Stadslanderijen weet je altijd wat je eet!

Pin It on Pinterest

Share This