Recepten

Rabarber Taart

Tarte Tatin met rabarber en geitenkaas

Bereiding Verwarm de oven voor op 200 graden / 180 hete lucht. Boen de bieten goed schoon onder …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten
Stoofperen Klassiek

Truffel Aardappelpuree

Van origine komt de truffelaardappel uit Frankrijk ('Vitelotte-Noir'). De vorm en kleur van de …

  • 2 Personen
  • ± 35 minuten
Tuinbonen met spekjes en tijm

Tuinbonen met spekjes en tijm

Een typisch Hollandse groente en een typisch Hollands recept: tuinbonen met spekjes en tijm. Niet …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Vegaburger

Vegaburger

Hou je van een ongecompliceerde hamburger maar eet je het liefst vegetarisch? Dan is dit een perfect …

  • 1 Personen
  • ± 20 minuten
Venkel uit de oven

Venkel uit de oven

Venkel is in Italië een razend populaire groentesoort. En dat is niet voor niets! Italianen eten …

  • 2 Personen
  • ± 60 minuten

Witlof anders

Een creatieve variatie op de standaard witlofschotel met ham en kaas uit de oven. Het bitter van de …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten
Witte kool met ketjap & pepers

Witte kool met ketjap & pepers

Tja, waar kun je witte kool niet voor gebruiken. Zelf zuurkool maken past niet helemaal in dit …

  • 4 Personen
  • ± 20 minuten
Worteltaart met citroenfrosting

Worteltaart met citroenfrosting

Een recept van de ‘Goedzoet-kok’ Nanne Hogeland. Suikervrij, met winterpeen en havermout. Hij is zo …

  • 8 Personen
  • ± 90 minuten
Yaconsalade

Yaconsalade

Ook wel de appelwortel genoemd. De smaak is fris en sappig en houdt het midden tussen appel en …

  • 3 Personen
  • ± 20 minuten
Zomerse Tzatziki op zijn Grieks

Zomerse Tzatziki op zijn Grieks

Tzatziki kun je bij heel wat gerechten eten; als bijgerecht, op een broodje, bij gegrild vlees of …

  • ± 40 minuten
Zwitserse ovenschotel met tomaat en prei

Zwitserse ovenschotel met tomaat en prei

Oud brood over? Even geen zin in tosti’s? Probeer dan eens deze Zwitserse ovenschotel. En vergeet …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten

Pagina 7 van 7