Recepten

Romige knolseldersoep

Romige knolseldersoep

Deze romige knolseldersoep is kruidig van smaak, eenvoudig klaar te maken, gezond en smaakvol. Deze …

  • 4 Personen
  • ± 40 minuten
Romige paksoi met geitenkaas

Romige paksoi met geitenkaas

Paksoi is een heel veelzijdige groente. Je kunt ‘m grillen, wokken, gebruiken voor de soep, of …

  • ± 15 minuten
Salade van gele biet, quinoa en schapenkaas

Salade van bosbiet, quinoa en schapenkaas

Een heerlijke, lauwwarme salade, gemaakt met bosbiet en quinoa. Quinoa breng je het beste op smaak …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Savooiekool met gehakt uit de oven

Savooiekool met gehakt uit de oven

Savooiekool, een van de oudste koolsoorten, komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. De …

  • 4 Personen
  • ± 75 minuten
Schorseneren uit de oven

Schorseneren uit de oven

Culinair journalist Karin Luiten is fan van Drs. P. en schrijft aan de hand van diens teksten een …

  • 4 Personen
  • ± 50 minuten
Snijbonen grootmoeders stijl met spek en ui

Snijbonen grootmoeders stijl met (vega)spek en ui

Een van de bekendste manieren van snijboontjes klaarmaken. Snijbonen werden ook wel ‘scheermesjes’ …

  • ± 25 minuten
Spitskool Plaatpizza

Spitskool Plaatpizza

  Spitskool is familie van de witte kool. Hij heeft een spitse vorm, een zachte smaak en is …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Spruitjes met ketjap

Spruitjes met ketjap

Een overheerlijk oosters gerecht met oer-Hollandse spruitjes. Zelfs de notoire spruitjeshater kan …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten
Stamppot rauwe andijvie variatie

Stamppot rauwe andijvie variatie

Een ode aan de winter met een knipoog naar de lente. Wel een stamppot, maar dan met rauwe andijvie. …

  • 4 Personen
  • ± 35 minuten
Stamppot van pastinaak

Stamppot van pastinaak

Pastinaak is zo’n wortelgroente die je heel goed kunt gebruiken als vervanger voor aardappelen. …

  • 2 Personen
  • ± 45 minuten
Stamppot winterpostelein

Stamppot winterpostelein met spekjes

Vergeten groente, winterpostelein: Een klein gewas met prachtig groene kleur, lekker knapperige, …

  • 4 Personen
  • ± 25 minuten

Stamppot Zoete Aardappel met Spinazie

De zoete aardappel ofwel bataat, is een groente die niet zo vaak gebruikt wordt in de keuken. …

  • 2 Personen
  • ± 20 minuten