Recepten

Snijbonen grootmoeders stijl met spek en ui

Snijbonen grootmoeders stijl met (vega)spek en ui

Een van de bekendste manieren van snijboontjes klaarmaken. Snijbonen werden ook wel ‘scheermesjes’ …

  • ± 25 minuten
Spitskool Plaatpizza

Spitskool Plaatpizza

  Spitskool is familie van de witte kool. Hij heeft een spitse vorm, een zachte smaak en is …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Spruitjes met ketjap

Spruitjes met ketjap

Een overheerlijk oosters gerecht met oer-Hollandse spruitjes. Zelfs de notoire spruitjeshater kan …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten
Stamppot rauwe andijvie variatie

Stamppot rauwe andijvie variatie

Een ode aan de winter met een knipoog naar de lente. Wel een stamppot, maar dan met rauwe andijvie. …

  • 4 Personen
  • ± 35 minuten
Stamppot van pastinaak

Stamppot van pastinaak

Pastinaak is zo’n wortelgroente die je heel goed kunt gebruiken als vervanger voor aardappelen. …

  • 2 Personen
  • ± 45 minuten
Stamppot winterpostelein

Stamppot winterpostelein met spekjes

Vergeten groente, winterpostelein: Een klein gewas met prachtig groene kleur, lekker knapperige, …

  • 4 Personen
  • ± 25 minuten

Stamppot Zoete Aardappel met Spinazie

De zoete aardappel ofwel bataat, is een groente die niet zo vaak gebruikt wordt in de keuken. …

  • 2 Personen
  • ± 20 minuten
Stoofvlees van Zwols rund

Stoofvlees van Zwols rund

Braadlappen zijn mager vlees met een lekkere smaak, die het midden houden tussen een steak en …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten
Stoofperen Klassiek

Truffel Aardappelpuree

Van origine komt de truffelaardappel uit Frankrijk ('Vitelotte-Noir'). De vorm en kleur van de …

  • 2 Personen
  • ± 35 minuten
Tuinbonen met spekjes en tijm

Tuinbonen met spekjes en tijm

Een typisch Hollandse groente en een typisch Hollands recept: tuinbonen met spekjes en tijm. Niet …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Vegaburger

Vegaburger

Hou je van een ongecompliceerde hamburger maar eet je het liefst vegetarisch? Dan is dit een perfect …

  • 1 Personen
  • ± 20 minuten
Venkel uit de oven

Venkel uit de oven

Venkel is in Italië een razend populaire groentesoort. En dat is niet voor niets! Italianen eten …

  • 2 Personen
  • ± 60 minuten