Recepten

Rammenas Noodles met Paksoi

Rammenas Noodles met Paksoi

  De rammenas, had jij er al wel eens van gehoord? Deze knol met een zwarte schil is van …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Rammenas

Rammenas roomsoep

Rammenas is een eetbare knol, die nauw verwant is aan radijs, rettich en daikon. Rammenas was ten …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Regenboogwortels met honing

Regenboogwortels met honing

Prachtig om te zien toch, die regenboogwortels. Wist je dat dit de oorspronkelijke kleuren van …

  • 4 Personen
  • ± 35 minuten
Rode kool met hachee

Rode kool met hachee (ook v)

De Hollandse keuken heeft een aantal traditionele, niet te versmaden recepten in huis. Eén daarvan …

  • ± 240 minuten
Rodebietensalade

Rodebietensalade met feta en geroosterde zonnebloempitjes

In het noorden van Nederland zegt men ‘biet’ of ‘rode biet’, terwijl de westerling spreekt over …

  • ± 35 minuten
Rodekoolsalade & honingdressing

Rodekoolsalade & honingdressing

Nu eens geen rode kool met appeltjes volgens grootmoeders recept, maar een frisse saladevariant. …

  • 4 Personen
  • ± 150 minuten
Stoofperen Klassiek

Romige aardappelgratin met Romanesco

  Romanesco bloemkool is geelgroen van kleur en heel decoratief. De ‘torentjes’ van de …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten
Romige knolseldersoep

Romige knolseldersoep

Deze romige knolseldersoep is kruidig van smaak, eenvoudig klaar te maken, gezond en smaakvol. Deze …

  • 4 Personen
  • ± 40 minuten
Romige paksoi met geitenkaas

Romige paksoi met geitenkaas

Paksoi is een heel veelzijdige groente. Je kunt ‘m grillen, wokken, gebruiken voor de soep, of …

  • ± 15 minuten
Salade van gele biet, quinoa en schapenkaas

Salade van bosbiet, quinoa en schapenkaas

Een heerlijke, lauwwarme salade, gemaakt met bosbiet en quinoa. Quinoa breng je het beste op smaak …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Savooiekool met gehakt uit de oven

Savooiekool met gehakt uit de oven

Savooiekool, een van de oudste koolsoorten, komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. De …

  • 4 Personen
  • ± 75 minuten
Schorseneren uit de oven

Schorseneren uit de oven

Culinair journalist Karin Luiten is fan van Drs. P. en schrijft aan de hand van diens teksten een …

  • 4 Personen
  • ± 50 minuten