Recepten

Pittige andijviestamppot met kruiden

Pittige andijviestamppot met kruiden

Heerlijke ouderwetse stamppot maar dan anders. Met een lekker vegetarisch alternatief. Door de …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten
Asperges Groen Spicy

Pittige Noodles met Koriander en Groene Asperges

Het recept: Snel klaar, deze groene asperges en portobello met noodles, bosui en cashew! De …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Raapstelen lentesoep

Raapstelen lentesoep

Raapstelen zijn niet alleen heel smakelijk, maar ook nog bijzonder gezond. Ze bevatten uitstekende …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten
Raapstelenstamppot

Raapstelenstamppot

Deze lichte, frisse raapstelenstamppot past goed bij de lente. De frisse, zilte smaak combineert …

  • ± 40 minuten
Radijs- en komkommersalade

Radijs- en komkommersalade

Een recept met knapperige radijsjes, sla, komkommers, tomaatjes en verse groene kruiden. De …

  • 4 Personen
  • ± 15 minuten
Rammenas Noodles met Paksoi

Rammenas Noodles met Paksoi

  De rammenas, had jij er al wel eens van gehoord? Deze knol met een zwarte schil is van …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Rammenas

Rammenas roomsoep

Rammenas is een eetbare knol, die nauw verwant is aan radijs, rettich en daikon. Rammenas was ten …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Regenboogwortels met honing

Regenboogwortels met honing

Prachtig om te zien toch, die regenboogwortels. Wist je dat dit de oorspronkelijke kleuren van …

  • 4 Personen
  • ± 35 minuten
Rode kool met hachee

Rode kool met hachee (ook v)

De Hollandse keuken heeft een aantal traditionele, niet te versmaden recepten in huis. Eén daarvan …

  • ± 240 minuten
Rodebietensalade

Rodebietensalade met feta en geroosterde zonnebloempitjes

In het noorden van Nederland zegt men ‘biet’ of ‘rode biet’, terwijl de westerling spreekt over …

  • ± 35 minuten
Rodekoolsalade & honingdressing

Rodekoolsalade & honingdressing

Nu eens geen rode kool met appeltjes volgens grootmoeders recept, maar een frisse saladevariant. …

  • 4 Personen
  • ± 150 minuten
Stoofperen Klassiek

Romige aardappelgratin met Romanesco

  Romanesco bloemkool is geelgroen van kleur en heel decoratief. De ‘torentjes’ van de …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten