Recepten

Libanese wortelsalade

Libanese wortelsalade

De Libanese keuken heeft vele verrassingen. Deze salade is er één van. Het is een allemansvriend. …

  • 4 Personen
  • ± 20 minuten
Maak je eigen kaas

Maak je eigen kaas (paneer)

Maak supersimpel je eigen jonge kaas met verse melk en een citroen. De melk haal je dagelijkse vers …

  • 1 Personen
  • ± 30 minuten
Moussaka

Moussaka

Een klassieke Griekse schotel met laagjes van aubergine en aardappel, afgewisseld met een gehaktsaus …

  • ± 90 minuten
Oosters prei-gehakttaartje

Oosters prei-gehakttaartje

Prei was de favoriete groente van de Romeinse keizer Nero, die het in soep of in olie consumeerde. …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten
Pasta met snijbiet

Pasta met snijbiet

De snijbiet is een bladgewas waarvan de bladeren en/of de bladstelen als groente worden gegeten. Het …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten
Pastinaakpuree

Pastinaakpuree

Heerlijk bij groenten. Deze ivoorkleurige, zoetige ‘witte peen’ kun je roosteren in de oven, …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Penne-gratin met bloemkool en kaas

Penne-gratin met bloemkool en kaas

Volgens niet te controleren bronnen wordt bloemkool al sinds de zesde eeuw voor Christus geteeld in …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten
Pikante spitskool-pompoenstoof

Pikante spitskool-pompoenstoof

De pompoen is een heel oud cultuurgewas. De inwoners van Midden- en Zuid-Amerika verbouwden ze al …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten
Pittige andijviestamppot met kruiden

Pittige andijviestamppot met kruiden

Heerlijke ouderwetse stamppot maar dan anders. Met een lekker vegetarisch alternatief. Door de …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten
Raapstelen lentesoep

Raapstelen lentesoep

Raapstelen zijn niet alleen heel smakelijk, maar ook nog bijzonder gezond. Ze bevatten uitstekende …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten
Raapstelenstamppot

Raapstelenstamppot

Deze lichte, frisse raapstelenstamppot past goed bij de lente. De frisse, zilte smaak combineert …

  • ± 40 minuten
Radijs- en komkommersalade

Radijs- en komkommersalade

Een recept met knapperige radijsjes, sla, komkommers, tomaatjes en verse groene kruiden. De …

  • 4 Personen
  • ± 15 minuten