Recepten

Hutspot met Winterpenen

Hutspot met Knolselderij en spekjes

Koud he? Echt weer om een lekkere hutspot te maken. Deze keer niet de traditionele hutspot, maar een …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Indiase versie van bindsla

Indiase versie van bindsla

Snel klaar, en heerlijk bij een Indiase curry. Met een uitgekiende combinatie van sinaasappel, …

  • ± 15 minuten
Italiaanse bleekselderijsalade met appel en walnoot

Italiaanse bleekselderijsalade met appel en walnoot

Bleekselderij is een heerlijke groente om te bakken, koken, stoven of gewoon rauw te eten. …

  • 1 Personen
  • ± 20 minuten
Kiemsandwich

Kiemsandwich volkoren

Kiemgroenten zijn de jonge kiemen en scheuten van zaadjes, erwten en bonen. Kiemen zijn lekker en …

  • 1 Personen
  • ± 10 minuten
Gevuld Ei

Klassieke gevulde eieren met Kerrie

Bereidingswijze:1) Zet een pan water op en kook de eieren hard. Snijd de eieren doormidden en …

  • 2 Personen
  • ± 20 minuten
Hamburger

Kleed je eigen hamburger aan!

Een hamburger kan als volledige maaltijd worden gegeten. Gemaakt van goed gekruid kwaliteitsvlees of …

  • 1 Personen
  • ± 20 minuten
Knolselder als blikvanger

Knolselder als blikvanger

Knolselder is een zeer aromatische groente. Behalve als fantastische basis voor een crèmesoep, kun …

  • 4 Personen
  • ± 45 minuten

Knolselderij Maaltijdsoep

Deze knolselderijsoep hoort echt bij een gure, herfstige dag. Vul hem lekker met ingrediënten die je …

  • 4 Personen
  • ± 40 minuten
Koolrabi-crèmesoep

Koolrabi-crèmesoep

Smaakvolle, romige soep van multi-inzetbare groente de koolrabi. Lekker als rauwe snack, maar ook …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Krootjes met spek of tempeh

Krootjes met spek of tempeh

Oud-Hollands recept van verse krootjes van het land met een lekker uitgebakken speklapje van de …

  • ± 120 minuten
Lente Risotto

Lente Risotto met Courgette

Bereiding Breng 1 liter water in een pannetje aan de kook en voeg de bouillonblokjes toe. Laat de …

  • 4 Personen
  • ± 40 minuten
Stoofperen Klassiek

Lente stamppot met Rucola

Bereiding 1) Kook de aardappels in een pan met water ca 15 tot 20 minuten tot ze gaar zijn. Giet ze …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten