Recepten

Gegrilde pompoen met linzencrunch

Gegrilde pompoen met linzencrunch

Dit overheerlijke, wat Thais aandoende recept komt van Tuin Salland. Tijdens het Oogstfeest op de …

  • ± 30 minuten
Gekookte suikermaïs

Gekookte suikermaïs

Maïs is er in vele soorten en maten. Van pofmaïs bijvoorbeeld maak je popcorn, snijmaïs wordt vooral …

  • ± 20 minuten
Gember-wortelsoep

Gember-wortelsoep

Een heerlijke combinatie van zoete wortel met sinaasappel en gember. Er zitten allerlei gezonde …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Gesmoorde prei met tijm à la Jamie

Gesmoorde prei met tijm à la Jamie

Prei-recepten zijn er te over. Dit bijgerecht van gesmoorde prei met tijm volgens het recept van …

  • 2 Personen
  • ± 30 minuten
Gesmoorde spitskool met kokos-kerriesaus

Gesmoorde spitskool met kokos-kerriesaus

Spitskool is eigenlijk een witte kool, maar dan spits. En in tegenstelling tot witte kool geldt …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Gevulde courgette

Gevulde courgette

Gewokt, gebakken, in een salade, gefrituurd, als soep: courgette leent zich door zijn milde smaak en …

  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
Gewokte savooiekool & patatten

Gewokte savooiekool & patatten

Savooiekool kun je koken, roerbakken of wokken, stoven, stomen en bereiden tot een heerlijke soep. …

  • 4 Personen
  • ± 25 minuten

Glazed Varkensrollade

Verras jouw gasten deze kerst met een overheerlijke varkensrollade uit de oven. De rollade is een …

  • 4 Personen
  • ± 85 minuten
Gratin met chorizo en zoete aardappel

Gratin met chorizo en zoete aardappel

Chorizo is een Spaanse, rode, kruidige worst. Naast vlees is het hoofdbestanddeel van chorizo de …

  • 4 Personen
  • ± 50 minuten
Griekse courgette plaatkoek

Griekse courgette plaatkoek

De courgette, familie van de komkommer, is een van de meest veelzijdige groenten die er bestaat. …

  • 4 Personen
  • ± 60 minuten

Hartige cake met raapstelen

Raapstelen worden in de volksmond ook wel ‘kelen’ genoemd. De groente zit boordevol ijzer en …

  • ± 75 minuten
Limburgs zoervleisj

Heerlijk stoofpotje: Limburgs zoervleisj

Zoals gezegd, nemen we ‘waardig’ afscheid van de winter. Dat kan niet beter dan met een heerlijk …

  • 4 Personen
  • ± 180 minuten