Stoofperen Klassiek

Lente stamppot met Rucola

Bereiding

1) Kook de aardappels in een pan met water ca 15 tot 20 minuten tot ze gaar zijn. Giet ze af en stamp ze fijn met de boter en een snuf nootmuskaat, peper en zout. Giet beetje bij beetje de warme melk er bij. Roer de kaas er door en laat smelten.

 

2) Schep dan de rucola er door. Halveer de tomaatjes en voeg deze ook als laatste toe. Garneer de stamppot met wat extra rucola en de pijnboompitjes. Lekker met een stukje vlees of vis.

Terug Printen

Ingrediënten

  • 1200 gram Kruimige Aardappelen
  • 100 gram Rucola
  • 200 gram Tomaatjes
  • 250 ml Warme Melk
  • 1 Klont Boter
  • Pijnboompitten
  • 100 gram Oude Kaas Geraspt
  • Peper en Zout
  • Nootmuskaat
  • 4 Personen
  • ± 30 minuten
  • Normaal