Bezorging en afhaalpunten

Je versboodschappen kunnen thuisbezorgd worden op vrijdagavond tussen 17.30 en 22.00 uur of je kunt ze zaterdag overdag zelf ophalen bij één van onze afhaalpunten. Deze boederijen (afhaalpunten) bevinden zich allemaal rondom de stadsrand van Zwolle. Deze boederijen maken ook onderdeel uit van de Zwolse Stadslanderijen. Op deze boerderijen kun je altijd even een kijkje nemen op het land of in de stallen, waar je een kopje koffie kunt drinken en waar de kinderen lekker kunnen spelen.

De Vreugdehoeve
Zalkerveerweg 20

Ophalen mogelijk op: Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

De Huppe
Kleine Veerweg 9  

Ophalen mogelijk op: Zaterdag 09.30 – 17.00 uur

De Dijklandhoeve           
Luttekeweg 1

Ophalen mogelijk op: Vrijdag 16.00 – 17.00 uur / Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Kas van Kaat
Kuyerhuislaan 8D

Ophalen mogelijk op: Zaterdag 10.00 – 14.00 uur (let op aangepast i.v.m Corona)

De Huppe

Alfons en Wilma van Vilsteren: “Wij runnen onze boerderij en landwinkel met een heel team. Tuinders, kaasmakers, zorgverleners en hulpboeren zijn dagelijks aan het werk in de groentetuin, de kaasmakerij, de houtwerkplaats of in onze landwinkel”.

Lees meer

De Kas van Kaat

Laurence van den Brink: “Ieder mens telt mee. Bij de Kas van Kaat werken we met mensen die het op de reguliere arbeidsmarkt of op school even niet redden. Bij ons krijgen ze écht werk, bijvoorbeeld in onze natuurvoedingswinkel of in de bakkerij. Op een vrije dag zit je bij ons heerlijk op het terras”.

Lees meer

De Dijklandhoeve

Jos van Leussen: “De Dijklandhoeve is een gemengd biologisch boerenbedrijf, met Bloementuin Zwolle en Fruit van Nien, de Mobiele Boer met melkkoeien in het zomerseizoen en jongvee van De Huppe en schapen van De Vreugdehoeve. Er is een boerderijwinkel en plek voor zorg en re-integratie.  De Dijklandhoeve is het ‘uithangbord’ van alle boeren van de Stadslanderijen."

Lees meer

Schapenmelkerij De Vreugdehoeve

Herman van Assen: “Dit is een echt familiebedrijf, met biologische melkschapen, een kaasmakerij, restaurant en boerderijwinkel. Samen met mijn zoon houd ik driehonderd Friese melkschapen. Mijn vrouw Marianne maakt kaas en yoghurt en mijn dochter runt het restaurant”.

Lees meer