AGENDA

Bezoek de leukste evenementen bij de leukste boeren bij jou om de hoek! 

Zondag 23 september – Dijklandhoeve, Luttekeweg 1 Zwolle
11.00-17.00 uur 

Oogstfeest

Het oogstfeest is van oudsher hét moment om als gemeenschap te vieren wat het land en de dieren ons hebben gebracht dit seizoen. Ontmoet de boeren op onze feestelijke versmarkt, proef van eigen bodem, luister naar verhalen en muziek, knuffel de dieren, bak een broodje, bouw met bamboe of klim in bomen. Het vuurtje brandt! Welkom! Klik hier voor het volledige programma

Zondag 4 november – Dijklandhoeve, Luttekeweg 1 Zwolle
11.00 – 17.00 uur 

Inwinterfeest

Dit is het moment om voorraden in te slaan voor de koude maanden: uien, aardappelen, pompoenen, kaas, vlees en lang houdbare ingemaakte producten. Onze boeren brengen het mee voor jou! De deel is geopend voor een drankje en een hapje van het land. Vertellers vertellen spannende herfstverhalen en er is livemuziek. De stroschuur en de dierenschuur zijn geopend voor de kinderen. Het vuurtje brandt! Welkom!

Zondag 16 december – Dijklandhoeve, Luttekeweg 1 Zwolle
11.00 – 17.00 uur 

Kerstmarkt

Nu de nachten langer worden en de dagen korter, is het tijd voor een intieme Kerstmarkt, met winterverhalen, concerten en de verkoop van verwerkte producten, zoals heerlijke kazen voor kerst, notenolie en pesto’s. De deel is geopend voor een drankje en een hapje van het land. De stroschuur en de dierenschuur zijn geopend voor de kinderen. Het vuurtje brandt! Welkom!

Pin It on Pinterest

Share This