OOGSTFEEST

PROGRAMMA

Datum en tijd: zondag 23 september, 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Dijklandhoeve, Luttekeweg 1, Zwolle

Het oogstfeest is van oudsher hét moment om als gemeenschap te vieren wat het land en de dieren ons hebben gebracht dit seizoen. Ontmoet de boeren op onze feestelijke versmarkt, proef van eigen bodem in de foodhoek, luister naar verhalen en muziek, knuffel de dieren, bak een broodje, bouw met bamboe of klim in bomen. Hieronder het hele programma. Alle activiteiten zijn doorlopend te bezoeken.

Drankjes op De Deel
Ontmoet andere Zwollenaren en geniet van biologische drankjes en sapjes, koffie en thee op de Deel van de Dijklandhoeve.

Foodhoek en koopkraam
Elke Stadslanderijenboer heeft een eigen Foodhoek tijdens het Oogstfeest. Verheug je op stoofpotjes, salades, broodjes hamburger en ander heerlijks van eigen teelt. Elke boer verkoopt ook producten van eigen bodem op de koopkraam. Neem je boodschappentas mee zodat je de rest van de week kan nagenieten van al het heerlijks uit Zwolle en ommeland!

 

Kinderactiviteiten
Bouwen in de Bamboestiek Bouwplaats, bomen klimmen onder begeleiding van Macventure-sports, broodjes bakken boven het kampvuur, inzaaien en inplanten van het groenpaviljoen, schommelen en stappen op de stepping stones in de speelschuur, knuffelen met kleinvee.

Strobalenpodium voor kids en grote mensen
Artiesten: Anne van de Vegt, Barbara Raap, Ruud Fieten en Dirk van Coevorden
Afwisselend verhalen en muziek in de theaterschuur op het strobalenpodium. Verhalenvertellers Anne van de Vegt en Barbara Raap nemen hun mooiste verhalen mee voor kinderen. Gitaristen/singer-songwriters Ruud Fieten en Dirk van Coevorden zingen hun mooiste songs.

Pin It on Pinterest

Share This