Vernieuwde Boerderijwinkel Dijklandhoeve

De boerderijwinkel op de Dijklandhoeve in Zwolle is vernieuwd. Het is nu een complete boerensupermarkt met versproducten van boeren uit de omgeving en met droogwaren en streekproducten uit regio Zwolle. De openingstijden zijn ook verruimd. De winkel is nu van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Bianca Bastiaan is de winkelier van de Boerderijwinkel Dijklandhoeve. “De winkel ligt op wandel- en fietsafstand van de Aa-landen, Holtenbroek en Stadshagen. We verkopen het complete versassortiment van de Stadslanderijenboeren en regionale leveranciers: vlees, kaas, eieren, groenten, fruit, zuivel en bloemen vind je hier bij ons in de schappen. Ook verkopen we de taartjes van onze huiskok Sven, die met jongeren met een beperking wekelijks allerlei heerlijks kookt in onze keuken op de deel.

Als de Corona-voorschriften het toelaten, kun je in ons koffiehoekje of buiten aan de lange tafel op het erf, een heerlijk kopje koffie drinken met een huisgemaakt taartje. In de schuur naast de winkel is een strobalenspeelplaats voor de kinderen. In het plukseizoen kun je in de bloementuin en de fruittuin op het land je eigen boeket of mandje fruit plukken. We hebben in de zomerperiode ook een versemelk-tap!“

Openingstijden

Boerderijwinkel Dijklandhoeve
Dinsdag, woensdag, donderdag 12.00-17.00 uur, vrijdag en zaterdag 10.00-17.00 uur
winkel@stadslanderijen.nl
Luttekeweg 1, Zwolle
stadslanderijen.nl/boerderijwinkel

Deel dit bericht