Stadslanderijen werkt samen met Hofweb voor groter assortiment en meer bestelgemak

We hebben goed nieuws voor alle klanten en potentiële klanten van de Zwolse Stadslanderijen. We zijn voor onze online bestellingen gaan samenwerken met biologische webshop Hofweb. Dat maakt het mogelijk, onze klanten nog beter en vollediger te bedienen met lokale en biologische versproducten en met biologische droogwaren. De online verkoop van onze groenten, kaas, vlees, melk, eieren, bloemen en fruit wordt nu door Hofweb verzorgd.

Vaker bezorgen, meer producten

De samenwerking betekent dat klanten niet meer alleen op vrijdag, maar ook op woensdag hun boodschappen kunnen laten bezorgen, waardoor onze levertijd sterk wordt verkort. Ook krijgen ze de mogelijkheid om hun boodschappenmand verder te vullen met biologische verswaren van boeren uit verder weggelegen regio’s én met alle droogwaren. Daarmee vervullen we een belangrijke behoefte die bij veel van onze klanten leeft. Wat hetzelfde blijft, is dat klanten uit Zwolle nog steeds gewoon de producten van hun vertrouwde Stadslanderijen boeren uit Zwolle en ommeland kunnen bestellen. Daar verandert niets aan. Klanten uit Zwolle en omgeving krijgen als ze inloggen in de nieuwe omgeving, eerst het productaanbod te zien van boeren uit de meest directe omgeving. Zo blijft het mogelijk, lokaal te eten, maar met het gemak van een stevige online partner die ook het overige aanbod verzorgt.

Over Hofweb

Hofweb is een biologische webwinkel in Biddinghuizen, een halfuur rijden van Zwolle. Deze biologische webshop werd in 2004 opgericht door een aantal boeren uit Flevoland die hun producten lokaal wilden verkopen. Peter van IJzendoorn en Lambertus Zijlstra, zelf boerenzonen, stonden vanaf het begin aan het roer van dit mooie bedrijf. Ze hebben inmiddels veel ervaring met online verkoop en bezorging. Hofweb betrekt traditiegetrouw veel producten rechtstreeks van boeren, maar heeft daarnaast ook alle bio-droogwaren in haar aanbod. Hofweb heeft hetzelfde DNA als de Zwolse Stadslanderijen: idealistisch en praktisch tegelijk: altijd biologisch en zoveel mogelijk zo lokaal mogelijk. Het is voor de Zwolse Stadslanderijen de perfecte samenwerking om het voor onze klanten mogelijk te maken, ál hun biologische boodschappen via één kanaal thuisbezorgd te krijgen.

Naar de webshop

Deel dit bericht