Linker- en rechterhanden gezocht

We zoeken rechter handen, linker handen, groene vingers, klussers, naaisters, schilders, decorateurs, sjouwers enzovoorts. Ben jij een enthousiaste aanpakker met een groen hart en hou je van een mooie en gezonde omgeving? Kom ons dan een of meerdere dagdelen helpen in de aanloop naar de opening.

Om te beginnen houden we zaterdag 29 juni van 10.00 tot 16.00 uur een vrijwilligersdag en gaan we allemaal samen aan de slag om de Dijklandhoeve nog mooier te maken. Met heggen snoeien, plantenbakken vullen, banken en decoraties maken, de binnenruimtes versieren etc. Heb je stekjes, pootgoed, eetbare planten of andere leuke dingen voor de aankleding binnen of buiten over? Neem ze vooral mee. Kun je doordeweeks helpen of zaterdag de 29e, bel of mail dan met Merijn Vrij via 0612160995, of via info (at) merijnvrij.nl

Meer informatie:
Binnenkort opent de vernieuwde Dijklandhoeve haar deuren. Op de hoeve, één van de locaties van de Zwolse Stadslanderijen, zijn onder meer de Bloementuin Zwolle en Fruit van Nien te vinden. Sinds kort is hier ook de gekoelde sorteer- en verpakkingsruimte voor alle groente-, vlees- en zuivelpakketten in gebruik. En er komt nog meer. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het erf en komt er een winkel en horeca-inrichting. En daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Help je een plantje mee?

Wil je eerst meer informatie, bel of mail dan met Peter Sips via 0612070639 of via pa.sips (at) home.nl.

Deel dit bericht