Atelier TINK op de Dijklandhoeve

Speciaal voor kinderen. Creatief zijn op de deel van boerderij De Dijklandhoeve. Maak kennis met initiatiefneemster Sandra de Waardt van Atelier Tink: een atelier voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar, gericht op spelen, ontdekken en maken. "Kinderen mogen hier lekker zichzelf zijn", aldus Sandra. Iedere woensdag biedt Tink verschillende creatieve ateliers aan voor kinderen.

Van klein tot groot

In de ochtend kunnen de allerkleinsten tot en met 4 jaar hun zintuigen laten prikkelen. In de middag is er ruimte voor workshops en kinderfeestjes. Aan het einde van de middag is er het Tinkeratelier, gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar.
"De activiteiten, materialen en manier van begeleiden van Atelier Tink zorgen voor een boeiende leerervaring", legt Sandra uit. "Ze komen samen tot een creatief resultaat door te spelen, uit te proberen, te ontdekken en vooral actief bezig te zijn."

Website

De website van Atelier Tink komt binnenkort online, voor een impressie kun je alvast kijken op instagram of facebook. Lijkt het je leuk deel te nemen of wil je meer informatie? Sandra is te bereiken op ateliertinkzwolle@gmail.com.

 

Deel dit bericht