A2-zuivel bij lactoseintolerantie

 

Gevoelig voor koemelk? Dankzij de unieke eiwitsamenstelling van de grasgevoerde koeien van Erve Slendebroek kan iedereen genieten van een heerlijk glas melk! A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen! Boerderij ‘Erve Slendebroek’ is het agrarisch melkveebedrijf van de familie Visscher. De boerderij bevindt zich aan de zuidkant van de Zwolle en bestaat op de huidige plek al meer dan 150 jaar. Jaco en Roelien zijn de vijfde generatie die boert op deze prachtige plek pal achter de Marslanden. Ze hebben zich volledig toegelegd op de productie van A2-melk. Hiervan kunnen mensen die allergisch of intolerant zijn, vaak wél genieten.

A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!

Door de toenemende voedselintolerantie zijn steeds meer mensen gevoelig geworden voor melk en andere zuivelproducten. Zonde en niet nodig! A2-melk blijkt vaak een gunstige invloed te hebben op de spijsvertering van veel mensen die reguliere koemelk moeilijk verdragen. Doordat het genenpakket van de koeien anders is, is het eiwit in hun melk ook anders van samenstelling en dat heeft zijn voordelen.

In Nederland staat A2-melk nog in de kinderschoenen maar in veel andere landen is het gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. De verwachting is dat A2-melk in de toekomst een duurzaam en natuurlijk alternatief zal blijken te zijn voor plantaardige melkvervangers zoals sojamelk of amandelmelk, en voor mensen die nu kiezen voor geiten- of schapenmelk om toch belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

A2-zuivel proberen?

Melk van een gezonde bodem en gezonde koeien creëert zuivel van puur natuur. De producten van Erve Slendebroek zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wil je meer weten over de A2-zuivel van Erve Slendebroek? Bezoek de website of neem eens een kijkje op de boerderij!

Deel dit bericht