Kookstudio Nevs

Onze nieuwe huisbakker Sven Mestebeld runt een kookstudio voor jongeren met een beperking. Sven en zijn hulpkoks bakken wat af! Bij voorkeur met producten van de Stadslanderijenboeren natuurlijk. Denk aan overheerlijk frambozengebak, appelgebak en ander heerlijks. Dit is allemaal te koop in de Boerderijwinkel op de Dijklandhoeve en is daar ook op bestelling verkrijgbaar.

Hulpkoks

Sven verzamelt allerlei heerlijks bij de boeren van de Zwolse Stadslanderijen. Afhankelijk van de oogst, kiest hij een recept. Daarmee gaan hij en zijn hulpkoks vervolgens aan het bakken. De kookstudio is een fijne dagbesteding voor jongeren die begeleiding nodig hebben. Dichtbij de mens en de natuur, dat is de missie van Nevs coachen en begeleiding, het bedrijf van Sven. Het werken nabij de boerderij, met producten van de boerderij, brengt de deelnemers weer even terug naar de basis. Er valt bovendien heel wat te smullen! De taartjes van Sven & Co gaan als warme broodjes, ahem, gebakjes, over de toonbank bij de winkelierster van de Boerderijwinkel, Bianca Bastiaans.

Ken jij / ben jij?

Ken jij mensen die houden van kokkerellen of die baat zouden hebben bij het werken in de kookstudio van Sven? Lees dan meer over zijn begeleidingswerk op zijn website en neem contact met hem op!