INWINTERFEEST

 

Zondag 4 november, 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Dijklandhoeve, Luttekeweg 1, Zwolle

Deze periode, zo net na de oogst, is hèt moment om voorraden in te slaan voor de donkere maanden. Grotere hoeveelheden uien, aardappelen, pompoenen, kaas, vlees en lang houdbare ingemaakte producten. Je kunt de boeren ontmoeten op de biologische boerenmarkt op ons erf. De overvloed wordt natuurlijk ook gevierd: met een drankje en hapje in het boerderijcafé, vuurtjes buiten op het erf, spannende herfstverhalen en muziek in het strobalentheater en kinderactiviteiten in de dierenschuur en speelschuur. Hieronder het hele programma. Alle activiteiten zijn doorlopend te bezoeken.

PROGRAMMA

Drankjes in het Boerderijcafé op de deel
Ontmoet andere Zwollenaren en geniet van biologische drankjes en sapjes, koffie en thee in het Boerderijcafé van de Dijklandhoeve.

Foodhoek en koopkraam
Elke Stadslanderijenboer heeft een eigen Foodhoek tijdens het Oogstfeest. Verheug je op allerlei heerlijks van eigen teelt. Elke boer verkoopt producten van zijn of haar eigen bodem op de koopkraam. Neem je boodschappentas mee zodat je langere tijd kan genieten van een goed gevulde voorraadkast vol heerlijks uit Zwolle en ommeland!

 

Kinderactiviteiten
Bouwen in de Bamboestiek Bouwplaats, bomen klimmen onder begeleiding van Macventure-sports, broodjes bakken boven het kampvuur, schommelen en stappen op de stepping stones in de speelschuur, knuffelen met kleinvee.

Strobalenpodium voor kids en grote mensen
Artiesten:  verhalenvertellers en muzikanten worden nu geboekt Afwisselend verhalen en muziek in de theaterschuur op het strobalenpodium.

Pin It on Pinterest

Share This