Klant worden

We hebben een compleet kalenderjaar proefgedraaid. Zo konden we onze organisatie verfijnen met de levering van groenten, vlees, kaas, zuivelproducten en wat keuzeproducten aan de Zwolse consument. We blijven bezig met het vergroten van de mogelijkheden tot aankoop van je versboodschappen uit Zwolle en ommeland. De inschrijving voor vaste klanten staat open!

Schrijf je in!

Word je vaste klant van de Zwolse Stadslanderijen, dan eet je biologische, superverse groenten, vlees, kaas en zuivel. Alles is geteeld en geproduceerd binnen een straal van 30 kilometer rondom de Peperbus, de iconische toren middenin Zwolle. Als je vaste klant wordt, blijft er de mogelijkheid om per kwartaal op te zeggen. Je pakket wordt ofwel vrijdagavond bezorgd, of je haalt het pakket zaterdag op bij één van onze boerderijen. Je kunt vrijblijvend klikken en kiezen in het aanmeldformulier om zo te ontdekken wat voor jou en jouw gezinssituatie het beste pakket is en wat de kosten zullen zijn.

 

Kennismaken op nieuwe boerderij

Om Zwollenaren zoals jij kennis te laten maken met de Stadslanderijen, hebben we een nieuwe boerderij tot onze beschikking, De Dijklandhoeve aan de Luttekeweg 1. Op de oude deel leer je onze boeren kennen en kun je een kopje koffie en limonade drinken. Er is een speelschuur voor de kinderen. De Dijklandhoeve is op de oneven weken elke zaterdagochtend geopend. Ook organiseren we er diverse evenementen.

Voorbeeldlevering

Wil je een indruk krijgen van wat we straks kunnen leveren, kijk dan eens op de pagina inhoud-deze-week´. De kosten worden helder wanneer je het aanmeldformulier invult. Zonder jezelf tot iets te verplichten kun je in het formulier je keuzes aanvinken en zo de prijzen bekijken.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op de sociale media of meld je aan voor onze nieuwsbrief via de inschrijflink onderaan de homepage.

Pin It on Pinterest

Share This