Bio Varkensrollade groot

800 ca. gram

€ 14.95

De varkensrollade wordt gesneden van de procoureur, een mals en sappig stuk vlees. Voor het oprollen stoppen we het vol met heerlijke kruiden dat de smaak tot zijn recht komt.
Dit vers ingevroren vlees is nog een hele tijd houdbaar in de vriezer, in elk geval tot de datum die erop staat (1 jaar na verwerking)

Overesch Ecologische Landbouw, Raalte

Overesch ecologische landbouw is gelegen in het bosrijke gebied onder Heino, nabij Kasteel het Nijenhuis/De Fundatie. Vanaf 1798 heeft de familie Overesch door een combinatie van akkerbouw en dierhouderij, mede dit landschap gevormd; met aandacht voor natuur, dier, mens en milieu. Net als overgrootvader Antony twee eeuwen geleden deed, telen vader Jan en zoon Rick op hun akkers het voer voor de varkens en runderen. De mest gaat weer terug naar de akkers. Zo wordt de bedrijfskringloop volledig gesloten. De varkens hebben de mooiste modderpoel van Nederland volgens de verkiezing van Wakker Dier. De Overesch-winkel is één van de ruimst gesorteerde boerderijwinkels in de omgeving, met koffie en skybox boven de stallen.

Lees meer