Bio Twinner 1 kg - Nieuwe Oogst - Vastkokend

1 kilo

€ 2.25

Twinner is een vast kokende, geelschillige aardappel met een diep gele vleeskleur. Dit geheel nieuwe ras is uiterst vroeg en een gladde schil zonder diepe ogen.
Je kunt aardappels koken, bakken, pureren, maar ook poffen. Er zijn verschillende soorten aardappel met elk hun eigen smaak en toepassingsmogelijkheden.
Aardappelen bewaar je het best op een droge, donkere en koele plaats. Je kan ze prima in een krat, mand, jute of papieren zak bewaren.

De Kas van Kaat, Zwolle

De Kas van Kaat is een natuurvoedingswinkel, oergezellig café-restaurant en bakkerij in een grote kas aan de rand van Zwolle, nabij de voormalige buurtschap Berkum. Eromheen ligt een heerlijk park om in te wandelen. Bij de Kas van Kaat en de naastgelegen kwekerij werken mensen die het op de reguliere arbeidsmarkt of op school even niet redden. Het bedrijf is onderdeel van de Omega-zorggroep. Ontmoeting staat er centraal. De zorgcliënten kweken biologische groenten in de kas en in de vollegrond, ze werken in de bakkerij, de natuurvoedingswinkel en de keuken. Koks en zorgcliënten verwerken de groenten uit de tuin voor op je bord, maar ook tot heerlijke chutneys, jams of zoetzuur voor in de winkel. De afstand van grond tot mond is in dit bedrijf letterlijk vijftig meter.

Lees meer