Bio Runderrollade groot

800 ca. gram

€ 16.70

Onze runderrollade is gemaakt van een combinatie smaakvolle delen van het rund zoals de vang en staartstuk. Traditioneel gekruid en met een klein beetje vet.
Je kunt het dertig minuten per 500 gram braden, dan is het mooi rosé van binnen. Als je het lekker vind, kan je het ook drie tot vier uur stoven. Hiervoor voeg je dan meer vocht, en een zuurtje toe, zodat je echt een stoofvlees structuur en smaak krijgt.
Dit vers ingevroren vlees is nog een hele tijd houdbaar in de vriezer, in elk geval tot de datum die erop staat (1 jaar na verwerking)

Het Rode Huis, Zwolle

Melkveehouderij Het Rode Huis ligt pal, maar dan ook écht pal, achter ziekenhuis de Isala Klinieken aan de noordwestzijde van Zwolle. Boer Harold van Vilsteren is de derde generatie melkveehouder van de familie, met een vierde generatie die zich warmloopt. Harold houdt honderdtien Holsteiner koeien. De dames produceren samen 900.000 liter biologische melk per jaar. De melk wordt deels verkaast door broer Alfons op De Huppe. Ook heeft Het Rode Huis een melktap op de inrit waar je op je eigen tijd een litertje verse melk kunt tappen. Harold ontvangt graag scholieren op het erf, om deze jongeren te leren hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat op de boerderij.

Lees meer