Bio Rookworst groot

1 stuk

€ 5.15

Deze worst wordt op ambachtelijke wijze gerookt met lekkere kruiden. Zonder toegevoegde E-nummers. Doordat er geen kleurzout en vetverbinders worden gebruikt ziet deze worst er wat anders uit de de 'traditionele' rookworst.
Dit vers ingevroren vlees is nog een hele tijd houdbaar in de vriezer, in elk geval tot de datum die erop staat (1 jaar na verwerking)

Het Rode Huis, Zwolle

Melkveehouderij Het Rode Huis ligt pal, maar dan ook écht pal, achter ziekenhuis de Isala Klinieken aan de noordwestzijde van Zwolle. Boer Harold van Vilsteren is de derde generatie melkveehouder van de familie, met een vierde generatie die zich warmloopt. Harold houdt honderdtien Holsteiner koeien. De dames produceren samen 900.000 liter biologische melk per jaar. De melk wordt deels verkaast door broer Alfons op De Huppe. Ook heeft Het Rode Huis een melktap op de inrit waar je op je eigen tijd een litertje verse melk kunt tappen. Harold ontvangt graag scholieren op het erf, om deze jongeren te leren hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat op de boerderij.

Lees meer