Bio Mecorino Italiaans

1 stuk

€ 7.70

De Mècorino is een kaas die wordt gemaakt via een speciaal rijpingsproces. De kaas wordt bij hoge temperaturen bereid en vervolgens niet geperst. Daarna gaat het rijpingsproces door in de koelkast. Hierdoor blijft het een zeer zachte en jonge kaas met een milde smaak die bij jong en oud vaak in de smaak valt.

De Vreugdehoeve, Zwolle

Dit is een echt familiebedrijf, met biologische melkschapen, een kaasmakerij, restaurant met kijkraam naar de stal, een boerderijwinkel en een heerlijk terras met speelplaats. Herman van Assen houdt samen met zoon Henri driehonderd Friese melkschapen. Zijn vrouw Marianne maakt samen met de medewerkers zachte mècorinokaas, halfharde schapenkaas, yoghurt en kwark en romig boerenijs. Dochter Marlies runt het restaurant. Je proeft de passie van deze familie terug in hun (h)eerlijke zelfgemaakte biologische producten.

Lees meer