Bio Hele Kip Polderhoen

Bio Hele Kip Polderhoen

1 ½ ca. kg

€ 13.95

De Polderhoen wordt op een biologische manier gehouden en heeft daarom een veel diervriendelijker leven dan een gangbare kip. De Polderhoen wordt ook diervriendelijker gehouden dan scharrelkip. Een biologische kip leeft langer, krijgt biologisch voer zonder hormonen, heeft meer ruimte en kan buiten rond scharrelen.
Dit vers ingevroren vlees is nog een hele tijd houdbaar in de vriezer, in elk geval tot de datum die erop staat (1 jaar na verwerking)

de Polderhoenderhof

De kuikens van de Biologische Polderhoen worden grootgebracht in Nederland (Flevopolder) met speciaal biologisch voer, rijk aan kruiden en granen.De Polderhoen wordt op een biologische manier gehouden en heeft daarom een veel diervriendelijker leven dan een gangbare kip. De kippen hebben een warme stal, zitstokken, gelegenheid om stofbaden te nemen en natuurlijk de vrijheid om buiten rond te scharrelen. Buiten kunnen de dieren de schaduw opzoeken en is er voedsel om te pikken. Dit kipvriendelijke en volwaardige leven is beloond met het drie sterren Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.