Bio Gevulde Speculaas

500 gram

€ 5.95

De gevulde speculaas wordt met veel zorg bereid door Sven en zijn hulpbakkers. Afgevuld met 100% biologische spijs, dat maakt hem heerlijk zacht. Een absolute aanrader voor als er visite komt tijdens de feestdagen! *De speculaas wordt bevroren aangeleverd, voor consumptie uit vriezer halen en op kamertempratuur laten komen.
Deze vers ingevroren gevulde speculaas is nog een hele tijd houdbaar in de vriezer, in elk geval tot 3 maanden na productiedatum.

NEVS Kookstudio

Huiskok Sven Mestebeld runt op de Dijklandhoeve op de deel een kookstudio voor jongeren met een beperking. Wekelijks verzamelt Sven allerlei heerlijks bij de boeren van de Zwolse Stadslanderijen. Afhankelijk van de oogst, kiest hij een recept. Daarmee gaan hij en zijn hulpkoks vervolgens aan het bakken en koken. De kookstudio is een fijne dagbesteding voor jongeren die begeleiding nodig hebben. Dichtbij de mens en de natuur, dat is de missie van Nevs coachen en begeleiding, het bedrijf van Sven. Het werken nabij de boerderij, met producten van de boerderij, brengt de deelnemers weer even terug naar de basis. Er valt bovendien heel wat te smullen!