Bio Connect 2 kg

2 kilo

€ 3.30

Connect is een nieuw middenlaat ras. Het is een vrij kruimige aardappel met een gele vleeskleur. Connect is goed te gebruiken in stamppotten en om te koken.
Je kunt aardappels koken, bakken, pureren, maar ook poffen. Er zijn verschillende soorten aardappel met elk hun eigen smaak en toepassingsmogelijkheden.
Aardappelen bewaar je het best op een droge, donkere en koele plaats. Je kan ze prima in een krat, mand, jute of papieren zak bewaren.

Overesch Ecologische Landbouw, Raalte

Overesch ecologische landbouw is gelegen in het bosrijke gebied onder Heino, nabij Kasteel het Nijenhuis/De Fundatie. Vanaf 1798 heeft de familie Overesch door een combinatie van akkerbouw en dierhouderij, mede dit landschap gevormd; met aandacht voor natuur, dier, mens en milieu. Net als overgrootvader Antony twee eeuwen geleden deed, telen vader Jan en zoon Rick op hun akkers het voer voor de varkens en runderen. De mest gaat weer terug naar de akkers. Zo wordt de bedrijfskringloop volledig gesloten. De varkens hebben de mooiste modderpoel van Nederland volgens de verkiezing van Wakker Dier. De Overesch-winkel is één van de ruimst gesorteerde boerderijwinkels in de omgeving, met koffie en skybox boven de stallen.

Lees meer