Bio Bos Plukbloemen

1 stuk

€ 14.95

Prachtige bos biologische bloemen, met zorg en aandacht geteelt. Blijft lang vers op de vaas. Wij bezorgen de bloemen mee met de boodschappen aan huis of afhaalpunt.
De stelen schuin afsnijden, geen voeding toevoegen. Dan wordt het water snel troebel en omdat het bio bloemen zijn hebben ze die ook niet nodig. Wel is het belangrijk om elke 2 dagen het water helemaal te verversen.
Bij thuiskomst direct in het water zetten. Eventueel de papieren verpakking verwijderen

Bloementuin Zwolle

Deze zelfpluktuin ligt aan de rand van de Zwolse wijk Aa-landen, in het gebied Dijklanden, dat al eeuwenlang bebouwd is door boeren. Bloementeler Lara Velmans verbouwt hier een grote variatie aan bloemen voor de vaas, die je zelf mag plukken. Ook zijn de boeketten van de Bloementuin te koop bij Natuurvoedingswinkel Gooody Foods in de Zwolse binnenstad. De bloemen zijn sterk en staan lang, want ze mogen op eigen kracht en op eigen tempo groeien in de volle grond. Het verschil is duidelijk merkbaar en zichtbaar in de kleur en gezondheid van de planten en hun bloemen. Zo’n schitterende bos in de woonkamer is gewoon een genot om naar te kijken. Bij de tuin is een boerderijwinkel en een koffiehoekje met strospeelplaats.

Lees meer