Bio Appeltaart

1 stuk

€ 7.50

De bio appeltaart wordt met veel zorg bereid door Sven en zijn hulpbakkers. Gemaakt met heerlijke biologische appels van de boerderij. Een absolute aanrader voor als er visite komt tijdens de feestdagen! *De appeltaart wordt bevroren aangeleverd, voor consumptie uit vriezer halen en op kamertempratuur laten komen.
Deze vers ingevroren appeltaart is nog een hele tijd houdbaar in de vriezer, in elk geval tot 3 maanden na productiedatum.

NEVS Kookstudio

Huiskok Sven Mestebeld runt zijn eigen kookstudio voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wekelijks verzamelt Sven allerlei heerlijks bij de boeren van de Zwolse Stadslanderijen. Afhankelijk van de oogst, kiest hij een recept. Daarmee gaan hij en zijn hulpkoks vervolgens aan het bakken en koken. De kookstudio is een fijne dagbesteding voor jongeren die begeleiding nodig hebben. Dichtbij de mens en de natuur, dat is de missie van Nevs coachen en begeleiding, het bedrijf van Sven. Het werken nabij de boerderij, met producten van de boerderij, brengt de deelnemers weer even terug naar de basis. Er valt bovendien heel wat te smullen!