Boerderijwinkel Dijklandhoeve

Boerderijwinkel Dijklandhoeve is een boerensupermarkt in het noordwestelijk deel van Zwolle. Je vindt de winkel op het erf van de Dijklandhoeve, naast de Middelweg. Dit is op wandel- en fietsafstand van de wijken Aa-landen, Holtenbroek en Stadshagen.

In de winkel wordt het complete versassortiment van biologische groente, fruit, zuivel, eieren en vlees (rund-, kippen- en varkensvlees) verkocht. Veel versproducten komen van de boeren van De Zwolse Stadslanderijen. Dit zijn: De Huppe, Erve Slendebroek, De Vreugdehoeve, Het Rode Huis, Biotuin Dijklandhoeve en Overesch ecologische landbouw.

Om het gehele jaar een compleet versassortiment aan te kunnen bieden is ons motte: Van dichtbij als kan, van ver als het moet.

Naast de versproducten kun je bij de boerderijwinkel ook terecht voor biologische droogwaren. Denk hierbij aan pasta, rijst, crackers, noten, broodbeleg, kruiden en specerijen. Ook mogen de versnaperingen zoals chocolade, koek, en chips niet ontbreken.

Ben je in de buurt aan het wandelen of fiets je het rondje Zwolle en heb je zin in een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij? Dan kun je mooi ontspannen in ons koffiehoekje in de winkel.

Openingstijden
Winkel: Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Op koningsdag en Hemelvaartsdag is de boerderijwinkel Dijklandhoeve gesloten.

Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd mailen op: winkel@stadslanderijen.nl