Atelier Tink

Op de Dijklandhoeve is Atelier Tink gevestigd op de deel, een prachtige ruimte waar het nog heel zichtbaar is gebleven dat het ooit de stal was waar de koeien stonden. Atelier Tink stelt de deel ook beschikbaar voor groepen.

Te huur voor partijen, workshops, presentaties en teamuitjes

De deel is te huur voor bijvoorbeeld feesten en partijen, een teamuitje, of als je een presentatie of workshop wilt geven. De deel is warm en gezellig ingericht zonder opsmuk; passend bij de boerderij zelf. Er is wifi, een beamerscherm, er is een keuken met koffie- en theefaciliteiten, een koelkastje en servies. En een houtkachel met hout ernaast zodat je zelfs kunt genieten van een heerlijk knappend haardvuur.

Catering en koffie/thee

Koffie- en thee bestel je bij Tink. Voor de rest mag zelf gezorgd worden of je kunt via ons ook je hapjes of maaltijden bestellen. Dit is op aanvraag.

Het aanbod van Atelier Tink

Desgewenst kan aan het gebruik van de deel het aanbod van Atelier Tink worden toegevoegd. Atelier Tink is een zintuigenatelier; een plek voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar, gericht op spelen, ontdekken en maken. Initiatiefneemster Sandra Bredewout: "Kinderen mogen hier lekker zichzelf zijn. Spelenderwijs mogen zij materialen ontdekken, experimenteren en op geheel eigen wijze hun eigen kunstwerken creëren". Lees meer over het aanbod van Tink op de website van initiatiefneemster Sandra Bredewout.

De deel huren? Contact?

Ben je geïnteresseerd in gebruik van de deel of heb je vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op.

Sandra Bredewout
sandra@ateliertink.nl
06-48797948