Atelier Tink

Op de Dijklandhoeve is Atelier Tink gevestigd in de deel, een prachtige ruimte waar het nog heel zichtbaar is gebleven dat het ooit de stal was waar de koeien stonden. Atelier Tink is een zintuigenatelier; een plek voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar, gericht op spelen, ontdekken en maken. Initiatiefneemster Sandra Bredewout: "Kinderen mogen hier lekker zichzelf zijn. Spelenderwijs mogen zij materialen ontdekken, experimenteren en op geheel eigen wijze hun eigen kunstwerken creëren". Lees daar meer over op de website van initiatiefneemster Sandra Bredewout. Het atelier is ook te huur.

Te huur voor partijen, workshops, presentaties en teamuitjes

Atelier Tink is te huur voor bijvoorbeeld feesten en partijen, een teamuitje, of als je een presentatie of workshop wilt geven. De deel is warm en gezellig ingericht zonder opsmuk; passend bij de boerderij waar hij gevestigd is. Er is wifi, een beamerscherm, een keuken met koffie- en thee faciliteiten, een koelkastje en servies. En een houtkachel met hout ernaast zodat je zelfs kunt genieten van een heerlijk knapperend haardvuur.

Catering en koffie/thee

Koffie- en thee bestel je bij Tink. Voor de rest mag zelf gezorgd worden of je kunt via onze collega Nevs coach en begeleiding een geheel verzorgde lunch bestellen. Dit is op aanvraag.

Contact

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op.

Sandra Bredewout
sandra@ateliertink.nl
06-48797948