Wil je er ook één? Onze nieuwe huisbakker Sven Mestebeld runt op de Dijklandhoeve een kookstudio voor jongeren met een beperking. Sven en zijn hulpkoks bakken wat af! Met fruit van buurvrouw Fruit van Nien natuurlijk!  Dit overheerlijke frambozengebak, en ook appelgebak, is te koop in de Boerderijwinkel op de Dijklandhoeve en is daar ook op bestelling verkrijgbaar.

Hulpkoks

Wekelijks op donderdag verzamelt Sven allerlei heerlijks bij de boeren van de Zwolse Stadslanderijen. Afhankelijk van de oogst, kiest hij een recept. Daarmee gaan hij en zijn hulpkoks vervolgens aan het bakken. De kookstudio is een fijne dagbesteding voor jongeren die begeleiding nodig hebben. Dichtbij de mens en de natuur, dat is de missie van Nevs coachen en begeleiding, het bedrijf van Sven. Het werken nabij de boerderij, met producten van de boerderij, brengt de deelnemers weer even terug naar de basis. Er valt bovendien heel wat te smullen! De taartjes van Sven & Co gaan als warme broodjes, ahem, gebakjes, over de toonbank bij winkelierster van de Boerderijwinkel, Bianca Bastiaans.

taarten in de oven van Sven
Frambozenslof
Frambozencake

Ken jij / ben jij?

Ken jij mensen die houden van kokkerellen of die baat zouden hebben bij het werken in de kookstudio van Sven? Lees dan meer over zijn begeleidingswerk op zijn website en neem contact met hem op!  

 

Kookstudio Sven
Kookstudio Sven
Kookstudio Sven

Pin It on Pinterest

Share This