Lekker bootcampen op de boerderij in combinatie met het koken van gezonde streekgerechten met een echte chef-kok. Met zelf geoogste ingrediënten van de boerderij natuurlijk! Bij zorgboerderij en kaasmakerij De Huppe op vrijdag 21 juni van 15.30-18.00 uur. 

Foodtrailer

Alles wordt bereid met minimale toevoegingen als suiker en zout door het gebruik van smaakvolle producten van de boerderij, kruiden en zelfs eetbare bloemen! De boeren van Zorgboerderij en kaasmakerij De Huppe nemen de deelnemers mee over de boerderij en tuinderij en laten zien wat er voor nodig is om kaas, vlees, eieren en groenten te produceren. Kok Josua Oechies van restaurant Vidiveni neemt zijn LekkerBoer foodtrailer mee om met de kinderen en ouders in te koken.

Kleurplaatactie

SportService Zwolle verzorgt de kind-ouder farm bootcamp.  Jumbo Sellekamp levert de aanvullende producten voor het kookonderdeel en organiseert een kleurplaatactie in de winkel. Kinderen kunnen kaartjes voor de Foodcamp winnen door hun favoriete eten te tekenen en kleuren. Voor meer info over de kleurplaatactie:

Gezonde leefstijl

LekkerBoer wil graag bijdragen aan een gezonde leefstijl door kinderen en hun ouders letterlijk in beweging te brengen, en het verhaal achter ons eten te laten beleven op de plek waar het voedsel geproduceerd wordt. Uit onderzoek in 2018 uitgevoerd door FoodHub, blijkt dat ouders het belangrijk vinden dat dat hun kinderen meer kennis over voedsel en de herkomst ervan krijgen. Op de boerderij en tuinderij komen nagenoeg alle aspecten van een gezonde leefstijl samen.

Opgave

Aanmelden: www.lekkerboer.nl/foodcamp (vol=vol)
Kosten: €.7,50
Adres: De Huppe, Kleine Veerweg 9, Zwolle.

Pin It on Pinterest

Share This