Onze klanten zijn gewend om bij elke levering van hun pakket een aantal recepten ter inspiratie te krijgen. Dit komt nu nog uit onze eigen koker….euh….ok….we geven toe….vaak natuurlijk van onze partners, buurvrouwen, moeders, oma’s of gevonden op het alwetende internet. Ons idee is om dit nog meer Zwols te maken. Wij zijn op zoek naar goede Zwolse koks (profs, semi-profs, amateurs met een passie voor koken) die ons kunnen inspireren met mooie, bijpassende gerechten bij onze pakketten en producten. En die dat op regelmatige basis willen delen op onze site. In ruil voor eeuwige Zwolse roem en/of naamsbekendheid voor je eigen kook- of horecabedrijf. Met tevens directe toegang tot ons netwerk van lokale leveranciers en boeren. Op die wijze willen we samen bouwen aan een Zwolse culinaire beweging, zodat het voor Zwollenaren makkelijk wordt om lekker te koken met lokale, seizoensgebonden, gezonde producten. Als jou dit aanspreekt, stuur dan een mail naar ons en we nemen contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This