Doordat jij bij ons boodschappen doet, kunnen wij, lokale boeren, zorgen voor nieuwe natuur en de aanleg van extra struinpaden in de stadsrand. Meer ommetjes, grotere biodiversiteit, meer recreatief plezier op je vrije dag!
Wij willen deel uitmaken van jouw boodschappenlijstje! Koop groenten, vlees, kaas, zuivel en bloemen, geteeld en geproduceerd binnen een straal van 15 tot maximaal 30 kilometer van de Peperbus. Gemakkelijk afgehaald bij één van onze boerderijen of in een pakket thuisbezorgd.
De Zwolse Stadslanderijen is een samenwerkingsverband van boeren rondom Zwolle. Wij willen telen voor de inwoner van de stad: biologisch, supervers en heel dichtbij, en voor een eerlijke prijs. Zo weet je waar je voedsel vandaan komt, en wie het heeft geproduceerd. Aangenaam kennis te maken!

Meer informatie over klant worden
Meer informatie over meedenken in ons klantpanel voor een handige webshop en fysieke winkels in de toekomst.

Help ons mee en zorg dat meer Zwollenaren lokaal en biologisch gaan eten. Wil je een poster ophangen aan je raam? Kom naar de Kerstmarkt zondag 16 december en neem er één mee! Klik hier voor het totaalprogramma van onze goed gevulde Kerstmarkt! 

Pin It on Pinterest

Share This