ZWOLLE – De boeren van de Zwolse Stadslanderijen bereiden zich voor op een nieuw evenement. Op zondag 4 november verkopen zij op de Dijklandhoeve grote voorraden voor de winter. De boerenmarkt tijdens dit Inwinterfeest staat en ligt dan vol met uien, aardappelen, pompoenen, kaas, vlees en lang houdbare ingemaakte producten. De overvloed die land en dieren hebben gebracht, wordt uitgebreid gevierd met een drankje en hapje in het boerderijcafé, vuurtjes buiten op het erf, spannende herfstverhalen en muziek in het strobalentheater en kinderactiviteiten in de speelschuur. De boeren helpen je met alles naar de auto kruien en er zijn grote zakken beschikbaar. Natuurlijk kun je bij elke boer ook komen proeven van eigen teelt. Neem je boodschappentas mee zodat je langere tijd kan genieten van een goed gevulde voorraadkast vol heerlijks uit Zwolle en ommeland.

Lees meer in onze agenda!

Bekijk de foto’s van het Oogstfeest in september

Locatie: De Dijklandhoeve, Luttekeweg 1 (naast de Aa-landen, afslag aan de Middelweg).
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur.

Pin It on Pinterest

Share This