De Zwolse Stadslanderijen krijgt met ingang van volgend seizoen een tweede bloemenpluktuin. Bloementuin Zwolle vestigt zich op de Dijklandhoeve, na twee jaar te hebben geteeld in Stadshagen. We zijn trots en blij dat we deze tak kunnen toevoegen aan de Stadslanderijen. Het maakt het nog beter mogelijk om vanaf volgend seizoen ook bloemen op te nemen in je pakket! Ook op De Huppe is een bloemenpluktuin te vinden.

Momenteel wordt de drainage gelegd en de komende weken worden de vaste planten verhuisd naar de Dijklandhoeve. De tuinder van Bloementuin Zwolle is Arjen Huese. “Het wordt een mooi ontworpen bloementuin, waar je na het plukken gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken. We zijn bezig met een tuinontwerp met bankjes en beschutte plekjes om te kletsen of stil te genieten. Ook willen we workshops gaan geven, nu we daarvoor de ruimte hebben.”

Meehelpen?
Alle vaste planten worden in de komende weken uit de grond gehaald en op de nieuwe tuin geplant. Iedereen die het leuk vindt om als vrijwilliger een paar uurtjes mee te helpen, is van harte welkom. Stuurt u gewoon even een mailtje naar info@bloementuinzwolle.nl of app naar 0637421347. De bloementuin is ook te vinden op Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This