Stadslandbouwproject De Zwolse Stadslanderijen vierde 23 september na een jaar proefdraaien een oogstfeest op de Dijklandhoeve, aan de Luttekeweg 1. Bekijk hier de fotoïmpressie. Kinderen speelden urenlang in de speelschuur en de dierenschuur en de bezoekers droomden weg bij verhalenvertellers en singersongwriters. De boerenmarkt werd in zijn geheel naar binnen verplaatst wegens de regen, maar de nattigheid mocht de pret niet drukken. Het vuur werd nog wat hoger opgestookt en onze boeren hadden aan hun kraam geanimeerde gesprekken met geïnteresseerde Zwollenaren. De producten lagen hoog opgestapeld en er werd stevig geproefd van kazen, speciaal bereide groentehapjes, vlees van de barbecue en versgetapte melk. Ook de boodschappentassen gingen goed gevuld met lokaal geteelde biologische waar weer mee naar huis. Het Oogstfeest wordt gevolgd door een Inwinterfeest op 4 november en een Kerstmarkt op 15 december. Kijk daarvoor in onze agenda!

Pin It on Pinterest

Share This